Pictură

Profesor: Dana Bucea – Mărăști

„Un tablou ar trebui sa fie fertil. Din el ar trebui sa se nasca lumea . Nu are importanta daca vedem in el flori, oameni sau cai, pentru a descoperi aceasta lume , adica ceva viu.” (Joan Miro, 1959)

Sa gaseasca un acord intre compozitie si conceptie, sa adapteze liniile, clarobscurul, culorile la caracterul pe care vrea sa-l faca sa prevaleze, sa imbine jocul policrom, jocul linear, jocul psihologic, limbajul tonalitatilor si limbajul sentimentelor, iata idealul oricarui artist care nu se resemneaza sa vada in tablou o simpla suprafata colorata.

Cu alte cuvinte, pictura este un mijloc de auto-iluminare, iar voi, daca ati descoperit in lumea voastra interioara fie doar si o scanteie a acestei iubiri pentru frumos si expresiv, precum si  dorinta de a o cultiva cu seriozitate si daruire, contactati-ne! Cursurile cercului de pictura se desfasoara  sediul filialei Marasti. Pot participa copii si elevi de toate varstele (5-18 ani), frecventa la curs fiind de 2 ore pe saptamana.

http://www.digi24.ro/Media/Emisiuni/Regional/Digi24+Cluj-Napoca/Timp+Liber/Timp+liber+-+Cursuri+de+pictura+la+Palatul+Copiilor

 

SAMSUNG

SAMSUNG

webdesign:  mihaivladguta.eu