Cultură și civilizație: engleză

Profesori: Codruta Muresan, Lia Bors, Alexandru Letfalvi  -centru

Profesor: Oana Iuhas -filiala Marasti

Cercul de Cultura si civilizatie engleza are deja o traditie de peste 15 ani, iar datorita solicitarii constante de catre un numar mare de copii si elevi, am extins numarul orelor (cadrelor didactice)
Conceput ca o activitate complementara celei din unitatile scolare, el are ca obiectiv fundamental dezvoltarea si consolidarea competentelor de comunicare in limba engleza.Cursurile se grupeaza pe nivelele lingvistice: incepatori, intermediari, avansati, grupa de performanta, adresandu-se tuturor categoriilor de varsta ale copiilor.
Oferta cursului este generoasa: prescolarii de 5 ani si elevii de 6-8 ani invata limba engleza prin imagini si jocuri, elevii mai mari isi imbogatesc vocabularul si structurile lingvistice de baza.
Atmosfera este relaxata, elevilor li se dezvolta spiritul de observatie si de competitie; ei propun teme si modalitati de abordare  a lor. Creativitatea si originalitatea sunt apreciate, de asemenea sistemul de lucru in perechi sau grupuri restranse, schimbul de idei.
Elevii de liceu propun si dezvolta teme de comunicare sau dezbateri, in timp ce grupa de avansati s-a lansat intr-un jogging extrem de agreabil in cultura si civilizatia engleza.
Grupa de performanta a fost atrasa de mirajul scenei, optand pentru teatru, pentru o forma foarte complexa de comunicare.
Cercul de engleza organizeaza tabere de profil la Baisoara, care se bucura de participare externa.
Pentru perioada urmatoare preocuparea principala este incheierea unor parteneriate externe si folosirea unor softuri educationale, tehnici moderne de predare.
Garantand un training complex, de calitate, cursantii adreseaza o invitatie celor care doresc sa se inscrie:
„Join us, you won’t be sorry!”

http://www.digi24.ro/Media/Emisiuni/Regional/Digi24+Cluj-Napoca/Timp+Liber/Timp+liber+-+Cursuri+de+limbi+straine

   380669_381376355289984_1690743624_n

1463708_711304882220764_212141335_n

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

IMGP0068

webdesign:  mihaivladguta.eu