Teatru

Profesor: Madalina Ciocan Dumitrache

Frecventarea acestui cerc este, credem noi, importanta pentru ca in primul rand sensibilizeaza copii fata de arta, apoi pentru ca este un mijloc puternic de descoperire a aptitudinilor actoricesti-interpretative si a celor colaterale acoriei (desen, pictura, dans, muzica, activitati practice, etc.) si-i familiarizeaza pe copii cu munca actorilor, scenaristilor, scenografilor, regizorilor, etc.

Prin participarrea la activitatile cercului de teatru se creaza cadrul favorabil exprimarii gandirii libere a tuturor copiilor, este stimulat spiritul de echipa, il adaptam pe copil la cerintele scenei si publicului, afirmand o atitudine degajata, lipsita de emotii si il educam ca spectator.

Copii se familiarizeaza cu dictia si miscarea scenica, cu arta improvizatiei si, nu in ultimul rand, cu opere si autori dramatici noi.
Cursurile se desfasoara intr-un ambient cald, relaxant, dezvoltandu-li-se copiilor siguranta de sine, spiritul competitiv, imaginatia si expresivitatea vocal-corporala.
Jocul este o punte aruncata intre copilarie si varsta matura si de aceea va invit, dragi parinti sa va vedeti copiii cum invata „jucandu-se” scenic serios!

http://www.digi24.ro/Media/Emisiuni/Regional/Digi24+Cluj-Napoca/Timp+Liber/Timp+liber+-+Teatru

 

webdesign:  mihaivladguta.eu