Înscrieri Şcoala de vară 2018

Nu-i aşa că ne e dragă vara? 😍 Palatul Copiilor Cluj vă invită la Şcoala de drag: Şcoala de vară!
Dacă vreţi pentru copilul dumneavoastră (cu vârsta cuprinsă între 6 și14 ani) o vară în care să se bucure de vacanţă în mod activ, vă propunem activităţile Palatului Copiilor Cluj. Timp de 2 săptămâni (25 iunie- 6 iulie 2018), profesorii noştri îl vor ajuta să descopere lumi noi pentru petrecerea timpului liber – Limbi străine, Cultură, Activități muzical-artistice, Sport, Arte plastice, Activitați tehnice. E singura ocazie când poate să le încerce pe toate, şi-apoi să alegeţi împreună ce i se potriveşte.
Cum se desfășoară școala de vară?
Două săptămâni, de luni până vineri, între orele 9-13, în grupe de vârstă (între 6 și 14 ani), cu câte 3 activități diferite/zi, în prima săptămână și alte 3 activități diferite/zi, în cea de a doua săptămână. Și multe surprize…

Cine poate participa?
Participarea la Școala de vară este în principal un premiu pentru copiii care au activat la cercurile Palatului Copiilor Cluj în anul scolar 2017-2018. Dar suntem mereu bucuroși de oaspeți – în măsura în care rămân locuri disponibile, am gândit o perioadă de înscriere pentru copiii din afara Palatului (21-22 iunie 2018).

Cum se face înscrierea?
Perioada de înscriere dedicată copiilor din Palat este 18-20 iunie 2018, iar pentru externi 21-22 iunie 2018. Fișa de înscriere se completează și depune la Secretariatul Palatului Copiilor Cluj.
Documentele necesare pentru înscriere sunt:
1. fișa de inscriere;
2. copie după certificatul de naștere al copilului/elevului înscris (dovada CNP-ului consemnat în fișa de înscriere);
3. adeverință medicală ,,Apt pentru activități sportive”.
Vă punem la dispoziție, aici, fișa de înscriere.
Bine-ai venit vacanţă de vară! Palatul Copiilor Cluj – Opţiunea pentru timpul liber al copilului dumneavoastră!

Linkuri

There is no content to display.

webdesign:  mihaivladguta.eu